LEDEN OVERZICHT

De vereniging Lacoh bestaat uit de volgende leden.


Assistive Innovations bv is leverancier van hulpmiddelen voor mensen met een beperkte arm-, hand- of vingerfunctie, als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte, dwarslaesie, spasticiteit, een neurologische aandoening of ouderdom. Het assortiment bestaat onder andere uit armondersteuningen, eetapparaten en eethulpen, revalidatiehulpmiddelen en robotarmen.


Klein & Melgert Developments NV ontwikkelt en levert producten voor mensen met een spraakbeperking en motorische beperking.
Het assortiment bestaat uit hulpmiddelen voor spraakondersteuning (alternatieve communicatie), computergebruik en omgevingsbediening.


QuoVadis bv is leverancier en adviseur van totaal oplossingen, ook wel een total system integrator genoemd. Alarmeren, Bedienen en Communiceren


Sarkow is gespecialiseerd in het leveren en adviseren van eetapparatuur en armondersteuning, speciale drinkbekers en bestek, loophulpen, bekledingsmateriaal voor stoffering en therapiemateriaal tot diverse stoelen en dekens die rust en comfort brengen(c) 2010 - All rights reserved

Print this page